Error generating UWP Manifest

I'm trying to build my first UWP application using Delphi 10.3 but I see the following error message:

Checking project dependencies...
Compiling Project1.dproj (Debug, Win32)
dcc32 command line for "Project1.dpr"
  c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\bin\dcc32.exe -$O- -$W+ --no-config -M -Q -TX.exe -AGenerics.Collections=System.Generics.Collections;
  Generics.Defaults=System.Generics.Defaults;WinTypes=Winapi.Windows;WinProcs=Winapi.Windows;DbiTypes=BDE;DbiProcs=BDE;DbiErrs=BDE -DDEBUG
  -E.\Win32\Debug -I"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\lib\Win32\debug";"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\lib\Win32\release";
  C:\Users\Zero\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Imports;"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\Imports";
  C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Dcp;"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\include"
  -LEC:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Bpl -LNC:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Dcp -NU.\Win32\Debug -NSWinapi;
  System.Win;Data.Win;Datasnap.Win;Web.Win;Soap.Win;Xml.Win;Bde;System;Xml;Data;Datasnap;Web;Soap; -O"c:\program files
  (x86)\embarcadero\studio\20.0\lib\Win32\release";C:\Users\Zero\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Imports;"c:\program files
  (x86)\embarcadero\studio\20.0\Imports";C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Dcp;"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\include"
  -R"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\lib\Win32\release";C:\Users\Zero\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Imports;"c:\program files
  (x86)\embarcadero\studio\20.0\Imports";C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Dcp;"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\include"
  -U"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\lib\Win32\debug";"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\lib\Win32\release";
  C:\Users\Zero\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Imports;"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\Imports";
  C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Dcp;"c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\include" -V -VN
  -NBC:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\Dcp -NHC:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\20.0\hpp\Win32 -NO.\Win32\Debug 
  Project1.dpr  
Success
Elapsed time: 00:00:01.4
Deploy
paclient command line
  c:\program files (x86)\embarcadero\studio\20.0\bin\paclient.exe -u8
  --Clean=".\Win32\Debug\Project1,C:\Users\Zero\Documents\Embarcadero\Studio\Projects\test\Project1._@emb_.tmp" -u8
  --Clean=".\Win32\Debug\Project1.dSYM,C:\Users\Zero\Documents\Embarcadero\Studio\Projects\test\Project1._@emb_.tmp" 
[UWP] Generating manifest: .\Win32\Debug\AppxManifest.xml
Failed
Elapsed time: 00:00:00.3

Anyone know how to resolve it? I've even created a brand new application with just a button, an edit and a list box but the same error message is shown. I've re-installed RAD Studio 10.3 twice but I've not had any luck.